Welkom

Herman de ConinckWelkom op HermandeConinck.be, een website die sinds 1999 een sobere maar goed onderhouden thuis probeert te zijn voor liefhebbers van de poëzie en het proza van Herman de Coninck. In de zeven jaren die ondertussen verstreken zijn is deze website uitgegroeid tot één van de meest bezochte bronnen voor informatie over Herman, en zijn we door boek.nl vereerd met de titel van "Officiële website". Als beheerder van deze website (en ondertussen full-time student aan de Universiteit Antwerpen) tracht ik op een trage maar constante manier deze website verder uit te bouwen en fouten en gaten op te vullen.

Ik sta echter alleen in voor het beheer van deze website, en sta dus steeds open voor suggesties, complimenten en kritiek. Via de contactpagina kan u mij altijd een e-mail bericht sturen. Ik ben erg dankbaar voor alle leuke reacties die ik al heb mogen ontvangen.

In mijn laatste jaar aan de universiteit zal ik iets minder tijd hebben dan ik eigenlijk zou willen. Op een rustig tempo werk ik echter voort, in de hoop het geheel steeds beter te maken.

Veel leesplezier!

Hartelijke groeten,
Bert

PS. Mensen op zoek naar informatie over de Herman de Coninckprijs kunnen best hier even klikken!


Site info

© 1999-2024 | Bert Geens, Herman de Coninck.be - Dank aan zoveel mensen. Hosted by Inbound Webhosting.